Over Dirk Kramer
____

"Na de tweede wereldoorlog kwamen er steeds meer auto's en landbouwvoertuigen in het straatbeeld. Uiteraard hadden deze auto's reparaties en onderhoud nodig. Men kwam hierbij al snel bij de dorpssmid uit", vertelt Jarno Kramer, eigenaar van Dirk Kramer Lopik bv. 

Het bedrijf is opgericht door Dirk Kramer, de overgrootvader van Jarno. Het bedrijf is destijds begonnen als dorpssmederij in Lopik. In 1962 werden ze Fiat agentschap voor deze regio. Hier werden de eerste Fiat's verkocht. In de daarop volgende jaren werd het bedrijf door de volgende generaties van de familie Kramer voortgezet.

De aansluiting bij het Magnetti Marelli Checkstar Service Netwerk ontstond in 2014, na het beëindigen van het Fiat dealerschap. "Op deze manier hebben we toegang tot de levering van alle Fiat, Alfa Romeo en Lancia onderdelen en blijven we op de hoogte van alle nieuwe technieken van deze mooie Italiaanse merken", vertelt Jarno.

Een persoonlijke benadering naar de klanten is bij Dirk Kramer erg belangrijk en ze proberen altijd de beste service aan hun klanten te bieden. Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe- of gebruikte personen- of bedrijfsauto of om de leasing of financiering van deze auto. Bij Dirk Kramer zoeken ze altijd naar de beste oplossing voor de klant.

Zo ook in de werkplaats. Het leveren van originele Fiat onderdelen of een voordelig alternatief. Tijdens de reparaties kan de klant gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Voor de meeste leasemaatschappijen mag onderhoud uitgevoerd worden en in het geval van schade mag Dirk Kramer voor de meeste verzekeringsmaatschappijen een schadereparatie uitvoeren. 

Het team van Dirk Kramer staat altijd voor u klaar!  

Over Dirk Kramer b.v.